Като родители, всички сме се сблъсквали с моменти, които са изпитали

...
Като родители, всички сме се сблъсквали с моменти, които са изпитали
Коментари Харесай

Скандалното приучаване на мама към тоалетна в обществения парк оставя зяпачите бесни: „Искрено отвратени“

Като родители, всички сме се сблъсквали с моменти, които са изпитали нашето самообладание и умения за импровизация, изключително в случай че сме минали през стадия на обучение към тоалетна.

Неотдавнашна история, споделена в Eastern Australia Suburbs Moms Group във Фейсбук, извади нескрито един подобен миг, който провокира редица отзиви от коментиращите.

Анонимна жена посети страницата, с цел да показа неотдавнашен случай, на който стана очевидец в Бонди Парк, където майка разреши на сина си да ака на земята покрай оживена детска площадка.

Публикацията гласи: „ И по този начин, преди малко станах очевидец на майка, която насърчаваше сина си да акане на детската площадка на Бонди Бийч. Тя смъкна панталоните му и той мина през площадката гол от кръста надолу, преди да спре под едно дърво и да клекне да ака. Детето беше може би на три-четири години.

„ След това майката повърхностно се приближи и го избърса небрежно, преди да се опита да вземе изпражненията с бебешката кърпичка, само че тя не изглежд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР